CLUB ESPORTIU LA CALA

Ens agrada l'esport!

Untitled document
flickr facebook twitter  

Miquel Martí

Post: 10 de setembre de 2017 Publicat a 10QM
Untitled document

El passat diumengue 10 de setembre va tenir lloc 8 Edició de la Cursa 10 QM LA CALA. Aquesta cursa va ser organitzada pel CLUB ESPORTIU LA CALA  i ha estat la setena  del  CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L'EBRE. 

Van finalitzar els 10 QM 97 atletes. La Cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la vila de Ametlla de Mar, essent 5 qm i escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa. Aquest any hem tingut una onada de calor molt forta que no esperavem en aquesta data. 

Post: 9 de setembre de 2017 Publicat a 10QM
Untitled document

Un any més tanquem les inscripcions de la cursa, si algú més vols participar es tindrà de presentar a les 08:00 el dia de la cursa a la carpa instal•lada a la sortida i realitzar la inscripció.

La sortida de la cursa serà a les 09:30 del matí, amb sortida i arribada al Poliesportiu Municipal Galetet de l'Ametlla de Mar i els dorsals es començaran a repartir a les 07:30 fins les 09:00.Club Esportiu La Cala


Post: 27 de juliol de 2017 Publicat a 10QM
Untitled document

El proper diumenge 10 de Setembre del 2017, tornarà a celebra-se una nova edició de la cursa 10QM de l'Ametlla de Mar, com cada any, el recorregut inclourà els indrets més bónics del nostre poble. Les incripción ja estan obertes i es poden realizar al link adjunt:Inscripcions

Consulta_Inscripcions


Horari

-Diumenge 10 de setembre de 2017

-Lliurament dorsals serà de 7:30 a les 9:00 al Poliesportiu Municial Galetet de l'Ametlla de Mar

-Sortida de la cursa a les 09:30h desde la plaça del Poliesportiu Municial Galetet de l'Ametlla de Mar


Preu inscripció

-Pagament de 14 euros al realitzar la inscripció.

-El divendres 8 de setembre finalitzarà el termini per fer inscripcions per internet, passada aquesta data, les inscripcions es faran presencialment el dia de la cursa, amb un recàrrec de 4€ tal i com preveu el reglament.


Fitxa Tècnica i reglament

A la Fitxa Tèncica i el reglament,  trobareu totes les dades sobre la cursa. A continuació us adjuntem els dos arxius, que es molt interessant que llegiu amb atenció:


FITXA TECNICA CURSA 10QM LA CALA 2017

REGLAMENT 10 QM LA CALA 2017


De totes maneres si algú necessita alguna dada més pot posar-se amb contacte amb el Club i li facilitarem. Ens veiem el 10 de Setembre!Club Esportiu La Cala

cartell_2017_petit

 

Post: 5 de setembre de 2016 Publicat a 10QM
Untitled document

10 QM LA CALA!

El passat diumenge 4 de setembre va tenir lloc 7 Edició de la Cursa 10 QM LA CALA. Aquesta cursa va ser organitzada pel CLUB ESPORTIU LA CALA i ha estat la setena del CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L'EBRE.

Van finalitzar els 10 QM 98 atletes. La Cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la vila de l'Ametlla de Mar, essent 5 qm i escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa. Aquest any hem tingut una onada de calor molt forta que no esperavem en aquesta data.

Post: 4 de setembre de 2016 Publicat a 10QM
Untitled document

Avui diumenge 4 de setembre de 2016 s'ha celebrat una nova edició de la cursa de 10 QM de la Cala, a continuació us adjuntem els resultats de les classificacions amb tots els temps:

 

ABSOLUT_FEMENI_10QM_2016.pdf

ABSOLUT_MASCULI_10QM_2016.pdf


Club Esportiu La Cala


Pàgina 1 de 7

Previsió Meteorologica

Untitled document

Últimes Noticies

 

Contacte

Untitled document

Club Esportiu La Cala

You are here Activitats 10QM Miquel Martí