CLUB ESPORTIU LA CALA

Ens agrada l'esport!

Untitled document
flickr facebook twitter  

Crònica i fotos Cursa 10QM 2012

07 Sep
Valora aquest element
(0 vots)
Untitled document

El passat diumenge 2 de setembre de 2012 va tenir lloc la 3a edició de la cursa de 10 quilòmetres de la Cala. Aquesta cursa va ser organitzada pel Club Esportiu la Cala i ha estat la sisena del circuit del Running Sèries de les Terres de l’Ebre.

Les fotos de la cursa es poden consultar al menú fotos de la part superior de la web.

Van finalitzar els 10 quilòmetres 129 atletes, dels quals 115 en categoria masculina i 14 en femenina. La cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la població de l’Ametlla de Mar, essent 3km i escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els i les atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa.

El guanyador en categoria masculina va ser: Xavi Queral, repetint l'èxit de la passada edició, però baixant el temps en més d'un minut.

La guanyadora en categoria femenina va ser: Neus Espinach Castellvi.

El primer local: Vicent Garcia Argentó

Es van lliurar premis a les diferents categories.

Hem de destacar la participació dels nostres joves atletes caleros, moltes felicitats a tots. Voldríem agrair la implicació i col•laboració desinteressada de: L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, Confraria de Pescadors, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Ambulància, Secretaria General de l’Esport Terres de L’Ebre, La Caixa, Hotel Ametlla Mar, Hotel del Port, Super Únic, Restaurant La Serra, Pub Fòrum, Camping Village, La Cala Bikers,  alumnat institut, pares, mares, familiars, fotògrafes, amics, amigues.Mil gràcies a tots i a totes per fer possible un altre any els 10 quilòmetres de La Cala!

Socis i sòcies del Club properament us informarem de la pròxima reunió per planificar la temporada.

Club Esportiu La Cala

Modificat per darrera vegada el divendres, 7 de setembre de 2012 12:25

Previsió Meteorologica

Untitled document

Últimes Noticies

 

Contacte

Untitled document

Club Esportiu La Cala

You are here Activitats 10QM Crònica i fotos Cursa 10QM 2012