CLUB ESPORTIU LA CALA

Ens agrada l'esport!

Untitled document
flickr facebook twitter  

Crònica Cursa 10QM

07 Sep
Valora aquest element
(0 vots)
Untitled document

El passat diumenge 4 de setembre de 2011 va tenir lloc la cursa de 10 quilòmetres de la Cala. 

Aquesta cursa va ser organitzada pel Club Esportiu la Cala i ha estat la quarta del circuit del Running Sèries de les Terres de l’Ebre.

Dels 117 atletes inscrits van finalitzar els 10 quilòmetres 116. La cursa es va desenvolupar pels llocs més emblemàtics de la població de l’Ametlla de Mar, essent 3km i escaig pel casc urbà i la resta per indrets on els i les atletes van poder gaudir dels paisatges de la nostra costa. 


El guanyador en categoria masculina va ser: Xavi Queral Forcadell 

La guanyadora en categoria femenina va ser: Angelina Miró Cugat 

El primer local: David Morillo Porras 

La primera local: Gloria Figueres Girol 


Va haver una menció especial al corredor local de més edat: José Luis Medrano amb 70 anys i un temps de 49:26, es van lliurar premis a les 18 categories.

Voldríem agrair la implicació i col·laboració desinteressada de: L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar amb els regidors Ruben Lallana, Albert Medrano i la regidora Ma Carme Martí. La Confraria de Pescadors, el complex esportiu La Cala, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Ambulància, Secretaria General de l’Esport Terres de L’Ebre, La Caixa, Clinisord, Axa Seguros Boyer, Pam i Toc, Hotel Ametlla Mar, Hotel del Port, fleca Bomba, fleca Neus, discoteca La Blau, Super Únic, Pub Fòrum, Fruites Àngela, Camping Village, Carlos Txe Mari, La Cala Bikers, Motos, Laureà i Sergi, secció gimnàstica rítmica, alumnat institut, músics de la banda, president del futbol,  pares, mares, familiars, fotògrafes, amics, amigues.

Mil gràcies a tots i a totes per fer possible els 10 quilòmetres de La Cala!

Socis i sòcies del Club la pròxima cita la tenim el 31 de desembre per la 2a SANT SILVESTRE CALERA. Ja us informarem en la propera reunió.

Club Esportiu La Cala


Modificat per darrera vegada el dimecres, 29 d'agost de 2012 08:22

Previsió Meteorologica

Untitled document

Últimes Noticies

 

Contacte

Untitled document

Club Esportiu La Cala

You are here Activitats 10QM Crònica Cursa 10QM