CLUB ESPORTIU LA CALA

Ens agrada l'esport!

Untitled document
flickr facebook twitter  

Podi del Circuit Running Series

15 Nov
Valora aquest element
(0 vots)
Untitled document

El PLANTÉ DEL CLUB ESPORTIU LA CALA, AL PODI DEL CIRCUIT RUNNING SERIES!

El passat divendres , 25 d’octubre, es va dur a terme a Casal Municipal de La Galera el lliurament de trofeus del 3 Circuit Running Series Terres de L’Ebre 2013. L’acte que va compta amb autoritats del territori Baix Ebre, serveix per donar un merescut reconeixement als atletes que al llarg de l’any han anat prenent part en les 10 curses del Circuit on esta inclosa els 10QM LA CALA.

En primera instancia es va fer entrega de trofeus als 3 primers de cada categoria, cal destacar la categoria SUB 23 on atleta CRISTIAN CALU del Club Esportiu la Cala va estar guardonat en primera posició.

Acte seguit es va fer entrega del podi absolut Femení on en 3 posició va estar per atleta JORDINA PEÑA MARGALEF del Club Esportiu la Cala, al podi absolut Masculí també hi havia  representació Calera amb GERARD MARSAL FIGUERES, ocupant la tercera posició.

També es van entregar trofeus a totes les persones que van realitzar les 10 curses del circuit, entre elles estava la nostra atleta NATIVIDAD GARCIA ZARAGOZA.

Aprofitant l’acte, es va presenta el calendari per la propera temporada del 2014 del  Running Series Terres de l’EBRE, on torna esta inclosa els nostres  10QM LA CALA el proper 7 de setembre 2014.

El passat diumenge 8 de setembre de 2013 va tenir lloc la 4ª Edició de la Cursa de 10 quilometres de la Cala. Aquesta cursa va ser organitzada pel Club Esportiu la Cala i ha estat la setena del circuit Running Series de les Terres de L’Ebre.


cronica_cursa_2013


 SALUT, QUILOMETRES, I CAMES!

Club Esportiu La Cala

Modificat per darrera vegada el divendres, 15 de novembre de 2013 17:23

Previsió Meteorologica

Untitled document

Últimes Noticies

 

Contacte

Untitled document

Club Esportiu La Cala

You are here Activitats 10QM Podi del Circuit Running Series